| Nieuws

Landal Arber: premium chalets in het Beierse Woud

Nu te boeken: vakantiegasten kunnen de eerste accommodatie in Landal Arber bezoeken vanaf 16 december 2024 en genieten van hun vakantie in het hart van het Beierse Woud in een van de 34 premium chalets die al klaar zijn.

De stijlvol ingerichte accommodatie, die maximaal comfort en duurzaamheid combineert, biedt ruimte voor vier tot acht personen. Er worden nog meer chalets voor grotere groepen gepland. Met de locatie Landal Arber opent Landal GreenParks zijn 13e bestemming in Duitsland en breidt daarmee zijn portfolio uit naar de vakantieregio Beieren.

Het nieuwe Landal Arber ligt midden in het natuurreservaat van het Beierse Woud. Samen met het Boheemse Woud vormt dit indrukwekkende gebied het grootste aaneengesloten bosgebied van Europa. In het oudste natuurreservaat van Duitsland vind je zeldzame dieren en meer dan 320 kilometer aan wandelpaden en veel fietspaden. Of je nu op zomer- of wintervakantie gaat, rustzoekers en gezinnen vinden hier het ideale uitgangspunt voor hun vakantieactiviteiten. Met de AktivCard Beierse Woud kun je tijdens je verblijf in Landal Arber gratis gebruikmaken van o.a. skiliften, openbare zwembaden, musea, vrijetijdsvoorzieningen, natuur- en gezinsactiviteiten, sport- en wandelevenementen. De nabijgelegen Großer Arber (1.456 meter boven zeeniveau) heeft skipistes in alle moeilijkheidsgraden en langlaufers kunnen kiezen uit vele tientallen geprepareerde loipes.

Ontdek sprankelende kunstwerken: de glasstad Zwiesel
Landal Arber ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Zwiesel en is gemakkelijk bereikbaar vanuit München, Neurenberg, Regensburg en Passau. Zwiesel staat bekend om zijn glasproductie. Tijdens een bezoek aan de glasblazerij kunnen vakantiegangers de ambachtslieden aan het werk zien en de handgemaakte glasproducten als souvenirs mee naar huis nemen. De Zwiesel Glasdagen, de Zwiesel Kölbl en de Glasnacht vinden regelmatig plaats.

In de winter trekken de jaarlijkse internationale wintersportwedstrijden bezoekers. Hieronder vallen wereldbeker- en Europese bekerwedstrijden skiën, evenals internationale langlauf- en biatlonwedstrijden.

Eerste park in het Beierse Woud
Landal GreenParks is al vertegenwoordigd op vele aantrekkelijke locaties in Duitsland, waaronder de Eifel, de Hunsrück, de Moezel, het Oldenburgse Münsterland, de Harz, de Oostzee en het Sauerland. Met Landal Arber breidt het bedrijf nu zijn portfolio uit met het schilderachtige Beierse Woud.

"We zijn heel blij om met Landal Arber het eerste park in het Beierse Woud te openen. De nieuwe chalets passen harmonieus in de omringende natuur en bieden onze gasten de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie," zegt Mikael Andersson, CEO van Landal GreenParks.